Vad har MER (drycken) och Slade (rockbandet) gemensamt?

Uppenbarligen så råder det tonbrist inom Coca Colas marknadsavdelning, eller det reklambolag de nyttjar. För att prata irriterande TV-reklam igen så verkar nämligen INGEN ha reagerat på att Colas nya reklamfilm för MER (där ett par på stranden får Amor-pilar skjutna mot sig) är en musikalisk rip-off från den gamla radiolandsplågan från 84 med Smurf-hit-känsla; RUN RUNAWAY med Slade...

http://www.youtube.com/watch?v=bHoPYLQvnQM
(Hur fn infogar man en video fö???)

Men måste ju iaf vara fullständigt tondöv om man inte kan härleda refrängen i MERs reklam till denna gamla ruttna skåpmat. Urk...
 
image3

(Ja, jag skriver nog bara blogg när jag är irri på ngt) =p

Vad har Alecta, Kexchoklad och Yoggi gemensamt?

Gissa?...

Aight, I'll tell you - VÄRLDENS MEST IRRITERANDE TV-REKLAM just nu!!!
De har samtliga ngn slags enerverande visslingslåt som kommer med 10 dB högre ljud än TV-programmet man hade på... och de har alla en sån där ÄCKLIGT glad melodi som mest kan liknas vid en tomteverkstad. Så glatt så man kan spy!!! GAH vad jag hatar TV-reklam! Kan man inte få vara deprimerad ifred liksom... DÖÖÖD åt TV-reklam!
image2


Jaha... då har man en Blogg också

Alla pratar om det... de flesta har det... utom jag. Så jag skaffade mig det. Vilket då? Ja Internet-epedemien FACEBOOK så klart. Men inte f-n blev jag klokare eller gladare för det. Snarare tvärtom. Större digital leklåda för vuxna för man ju leta etter. Varje gång jag loggar in har ngn idiot (no offence) skickat ngn utmaning som "A pirate wants to fight you. Do you accept the challenge?" eller ngt liknande. Och när man sedan av ren "wtf is this"-nyfikenhet klickar ok, så ska man tvingas acceptera massa avtal innan ngt okänt skit installeras på min data. No thanks... Det är en skam att den där suckerman... zuckerman... sockeman, eller vad f-n han heter fått halva jordens totala PNP för den skitsidan!

Så vad kan man då göra istället? Tja att blogga verkar ju vara nästa löpeld online, och eftersom jag gillar att skriva så kanske det skulle passa mig? Dels är jag ju journalist, men också för jag skriver när jag mår dåligt, eller bra, eller mitt emellan. Eller ja, för det mesta helt enkelt.

So here I am - with my Blogg amongst Bloggs. Inte för jag vet vem det skulle kunna intressera då jag ta mig f-n inte har några vänner kvar, men jag får väl skriva för mig själv då?
image1


RSS 2.0