Sprängd Anka!

Jag vet... alla pratar om det! Men cynisk som man är så kan jag inte heller låta bli. Återigen ser vi exempel på att det bästa och snabbaste sättet att bli känd på (för de som nu vill det) nu för tiden, är att lämna sin självrespekt och intelligens i livmodern och satsa på att bli en människa helt utan hämningar. Ju mer man skämmer ut sig desto mer känd kommer man bli, och ju mer känd man blir desto mer pengar kommer man tjäna. Sen spelar det ingen som helst roll HUR man blir känd eller VAD man gör, oavsett om det är att knulla festa o spy i TV, typ Big Brother, eller driva en meningslös blogg med fjortis-nonsens genom mobilfilmade bilder på sig själv i mammas badrum, förklätt som en "modeblogg" (vem fan nu som bryr sig vad de klär sig i om dagarna?)... ELLER om man åker till Hollywood och kn*llar kändisar tills man hittar en multimiljonär som bestämmer sig för att han vill köpa en 30 år yngre kvinnokropp. Sen får man spendera resten av hans liv med att svälja en dos "mans-saft" till frukost varje morgon. Det finns mänga sätt att bli mediahora... och leva lyxliv, fast man egentligen SJÄLV inte gjort ett skit för att förtjäna det.

Förstår inte tjusningen med en 38-åring om ser ut som en 48-åring från Auschwitz, med ett självförtroende som är rent motbjudande patetiskt och en kvinnosyn från medeltiden. När Anna Anka inte kn*llar eller suger av Kalle... nej jag menar Paul... så glider hon omkring i deras 5000 m2 stora hus i deras "gated community" och skäller på deras spanska hushålls- och trädgårdsarbetare för att parfymflaskorna står fel eller för att gräset är lite torrt. Och när hon ska besöka sitt forna lilla hemland, så gnälls det och ställs krav på lyxflyg, limosin och festmiddagar. Varför då? Vem FAN är Anna Anka, fd Åberg liksom? En lyxhora som får alldeles för mycket publicitet pga att vi nu för tide inte ställer högre krav på vad en "kändis" eg bör innebära... Fy fan, spräng ankan!

För övrigt så fanns det en filmserie på 80-talet som gick under namnet Poltergeist. Ondskan representerades där av pastorn "Reverend Kane"... inte allt olik lilla ankan, eller hur... mohaha!



Kommentarer
Postat av: Millan

lol Klockrent skrivet och klockrena bilder!

2009-10-04 @ 18:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0